KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Bal Mistrzów Dobrej Zabawy

Karnawałowe szaleństwo zakończyliśmy kolejną już wizytą w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Koluszkach. Tym razem obowiązkowe były przebrania. Przybyli więc m.in.: Arabka. kowboj, lekarka, para Hiszpanów, pszczółka, muszkieter, czarownica. Korony królewskie przypadły mimowi i zakonnicy. Młodzież wraz z nauczycielami przygotowali mnóstwo atrakcji. Były konkursy i wspólne zabawy. Nie obyło się bez karaoke. Uhonorowane zostały także wszystkie kobiety z okazji Dnia Kobiet. Bal Mistrzów Dobrej Zabawy przeszedł już do historii. Długo jeszcze będziemy go wspominać.
Gorąco dziękujemy Dyrekcji, Nauczycielom i Młodzieży Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Koluszkach za tak miłe przyjęcie i wspólną zabawę.