KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podwieczorek z Eleni

To było niezwykłe spotkanie. Niezwykłe, bo Gość ostatniego „Podwieczorku z...” był niezwykły. Mowa oczywiście o ELENI. Jaka jest piosenkarka? Cudowna, wspaniała, kochana, niezwykle ciepła. Wszystkie te określenia nie oddają uczuć jakie Eleni wywołuje. To wszystko za mało!
Podczas podwieczorku, poprowadzonego jak zwykle przez Leszka Bonara, powróciliśmy do początków kariery piosenkarskiej Eleni, „poznaliśmy” Jej rodzinę i wysłuchaliśmy wybranych przez artystkę utworów. Eleni wyznała nam jak trudno pogodzić się ze śmiercią ukochanego dziecka i jakie znaczenie miało dla Niej przebaczenie. Był to wieczór, kiedy zabłysła łza w niejednym oku.
Na życzenie publiczności Eleni zaśpiewała kolędę „Lulajże Jezuniu” rozpoczynając magiczny okres związany ze Świętami Bożego Narodzenia. Oczywiście nie zabrakło autografów.
Ten niezwykły wieczór wywołał podziw dla Jego bohaterki. Uczestnicy długo powracali do słów Eleni i Jej przekazu dla nas wszystkich: nic miłości nie pokona.