KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podwieczorek z Marcinem Dańcem

Któż z nas nie kocha Marcina Dońca za wielkie poczucie humoru? Publiczność, która przyszła zobaczyć i porozmawiać ze swoim Idolem, przywitała artystę gromkimi brawami.

Ponad dwugodzinne spotkanie co rusz przerywane było salwami śmiechu widzów.

Temat Marcina Dońca jest przez artystę dobrze strzeżony. Dzięki wielkim usiłowaniach Leszka Bonara dowiedzieliśmy się tylko, że nasz gość ukończył Akademię Wychowania Fizycznego, ma młodszą o dwadzieścia lat żonę Dominikę i dwie córki: Karolinę (23 lata) i Wiktorię (6 lat). Chętnie też pomaga dzieciom niepełnosprawnym

Nie sposób przekazać tego, co działo się podczas podwieczorku.  Dla wszystkich, którzy lubią Marcina Dańca mamy dobrą wiadomość. Niedługo powróci na ekrany telewizyjne w nowych programach.